HASZNOS INFORMÁCIÓK VADKÁROK BEJELENTÉSÉHEZ- ELBÍRÁLÁSÁHOZ

Farkaslaka községi lakók figyelmébe!

 

Kövércsütörtöki gyerekbál volt Farkaslakán- (2023.febr.16.)

A helyi Tamási Áron Általános Iskola égisze alatt idén is igazi vidám, farsangi hangulatban szervezhették meg a hagyományos gyerekbált. A napközisektől a 8 osztályos tanulókig, mindenkit sikerült bevonni az általános műveltségi vetélkedők, sportos tevékenységek és maskarás bemutatók kavalkádjába, amit aztán táncos-zenés mulatsággal „koronáztak” meg a résztvevők. Mától 1 hetes vakációra mennek. Gyerekeknek, pedagógusoknak, szülőknek egyaránt jó pihenést kívánunk.  

 

Farkaslaki üzletekben is gyűjtünk adományokat a törökországi földrengés áldozatainak

Pénzbeli adományaikat a következő üzletekben kihelyezett dobozokba tehetik bele: Szuper Élelmiszerüzlet, Balla Bolt, Molnár Bolt, „Aprózár”- zöldség és gyümölcs üzlet, Pengő ABC. A Törökországban történt drasztikus események kapcsán Hargita Megye Tanácsa felvette a kapcsolatot Törökország bukaresti nagykövetségével a Hargita megyei adománygyűjtés megszervezése érdekében. A nagykövetségtől érkezett szükségleti lista alapján az alábbi termékek/eszközök összegyűjtésében kérjük a lakosság segítségét: pokrócok, hálózsákok, termoszok, zseblámpák, elemlámpák, különböző hordozható fényforrások, pelenkák, higiéniai és tisztítószerek, női higiéniai termékek. Az adományozókat arra kérjük, hogy új termékeket adományozzanak minden esetben. Székelyudvarhelyen a Hargita Megyei Tanács kihelyezett irodájához (1918. december 1. utca) vihetik be, de a farkaslaki Polgármesteri Hivatal székhelyére is behozhatják.

 

„A család a Bibliában” címmel hallgathattunk előadást Farkaslakán a Házasság Hetén

A  szerdai (febr. 15.) Bibliaórán  Ft. Oláh Dénes plébános egy csodálatos előadással ajándékozta meg a nagyszámú érdeklődő jelenlévőt. A téma apropóján olyan bibliai családi történeteket hallhattunk, és olyan szemszögből világított rá ezekre amelyekre nagyos sokan ezidáig nem is figyeltünk. Az est ismét mindannyiunk lelki épülésére is szolgált. Hálás köszönet tisztelt plébános úr!