Házassági hirdetmények- 2023. szept. 19.

A mellékelt képen látható hirdetések megtalálhatók a farkaslaki Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján is. 

   

Elektronikai hulladékgyűjtés lesz Farkaslaka községben!

2023. szept. 22-én, pénteken Farkaslaka, Kecset, Kisfalud, Székelypálfalva és Firtosváraljáról, míg szept. 23-án, szombaton Nyikómalomfalva, Székelyszentlélek és Bogárfalváról gyűjtik össze az elektronikai hulladékokat. Részletek a mellékelt plakáton.

 

XXI. Farkaslaki Szenes Napok. Itthon, Erdélyben, Farkaslakán! Szeretettel várunk mindenkit! (2023. szept. 1- 3.)

További részletek, információk a Farkaslaki Szenes Napok facebook oldalán.

 

"Legyél a bajtársuk"

Keresik kollégáikat. „Legyél a bajtársunk a hegyi vadászok nagy családjában!”- mottóval felvételt hirdetnek hivatásos katonai állások betöltésére. Az érdeklődők további indormációkat a: Brigada 61 Vânători de Munte ''General Virgil Bădulescu" hivatalos facebook oldalon találnak, továbbá  a székelyudvarhelyi 385. zászlóalj telefonszámán is: 0266 218 074, kapcsolattartó személy: Andrieș Andreea.

 

 

 

Farkaslaka község Ifjúsági Fúvószenekara is ott volt az I. Fúvószenekarok Találkozóján Nagygalambfalván, a Várfélénél

Vasárnap (2023. aug. 27.) szervezték meg a korondi, a székelykeresztúri, a nagygalambfalvi és a farkaslaki ifjú fúvósok részvételével az első nagygalambfalvi fúvószenekarok találkozóját. A közösen előadott produkció után, zenekarunk- Bakos Árpád kántor úr vezényletével- a többiekhez hasonlóan változatos repertoárral lépett színpadra, így megörvendeztetve és szórakoztatva a nagyközönséget.