Újraindul a rendelés a székelyszentléleki fogorvosi rendelőben (2020.május 18.)

Dr. Aszalos Emőke fogorvosnő tájékoztatott bennünket, hogy május 18-ától megkezdik aktivitásukat. Először a szentléleki rendelőben indulnak, mivel ott izoláltabban vannak! Programálásért kérik, hogy hívják a 0756-102 814-es telefonszámot. Programálás nélkül ne menjenek a rendelőbe!
A fogorvosnő elmondta, hogy a saját és pácienseik egészsége érdekében számos óvintézkedést vezettek be. Felkérjük ezek szigorú betartására!
"- Belépéskor egy hígított klóros fertőtlenítőn várják az utasításokat.
- A személyes tárgyaikat (telefon, kulcsok, táska) helyezzék bele a kihelyezett dobozba, majd az asztalon található kézfertőtlenítővel átfertőtlenítik a kezeiket.
- Megkérjük, használjanak szájmaszkot és ezt tartsák mindvégig felhelyezve, egészen addig, amíg a kezelőorvos kéri ennek eltávolítását (saját hiányában mi biztosítjuk).
- A váróteremben megmérjük a testhőmérsékletet. Amennyiben az érték több mint 37,5 C fok, a kezelést elnapoljuk.
- A váróterembe kihelyezett kérdőíveket kérjük töltsék ki és írják alá.
- Kérjük kísérő nélkül érkezzen a rendelőbe! (Kivétel: kiskorúak, speciális igényűek)
- A váróteremben kerülni fogjuk a zsúfoltságot. Ha ez mégis előfordulna, kérjük tartsák meg egymás között az 1-1,5 m távolságot, az udvaron várakozzanak.
- A kezelőbe csak akkor lépjenek be, ha az asszisztens felkérte rá.
- Minden ajánlott intézkedést bevezetünk, hogy a kezelések biztonságban történjenek.
- A 65 év feletti betegeinket a nap elejére programáljuk.
- Azokat a kezeléseket, amelyek aerosolt generálnak a nap végén fogadjuk!!!
- Minden esetben előnyt élveznek a sürgősségi esetek!
Kérjük tartsák tiszteletben, hogy a kezelőorvos az egyedüli, aki eldönti a kezelések sorrendjét, illetve a sürgősség fennállását, figyelembe véve azokat a kezeléseket amelyek aerosolt generálnak. Ezek az aerosolok terjeszthetik a SARS CoV-2 vírust! " - Dr. Aszalos Emőke fogorvos.